Microdermabrasie

Een mooie en stralende huid willen we allemaal wel. Met een microdermabrasie behandeling kun je dit bereiken. Microdermabrasie is een speciale peeling behandeling waarbij oneffenheden als puistjes, rimpels en lijntjes worden vermindert. Hierdoor ziet je huid er veel gezonder uit.

 

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een soort peeling. Bij een peeling worden de dode huidcellen verwijderd en worden de nieuwe en jonge huidcellen weer zichtbaar.

 

De behandeling

Door middel van een speciale vacuüm techniek worden steriele microkristallen over de huid ‘gespoten’. De huid wordt langzaam geschuurd om alle dode huidcellen goed los te maken. Als laatste worden deze dode huidcellen verwijderd. Tegelijkertijd wordt door de behandeling het aanmaken van nieuwe huidcellen bevorderd. Ook wordt er collegeen en elastine aangemaakt, waardoor de huid er strakker en jonger uit zal zien.

Het grote voordeel van microdermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling! Het resultaat na een kuur is ongekend.

 

Wanneer een microdermabrasie behandeling kiezen?

In principe is microdermabrasie voor iedereen met bepaalde huidproblemen geschikt. Leeftijd en huidskleur maakt niet uit.

Microdermabrasie wordt vooral bij de volgende problemen toegepast.

* Vermindering van rimpels

* Verfijning van grove poriën

* Vermindering van pigment verstoringen en ouderdomsvlekken

* Versteviging van de huid (gezicht, hals, decolleté)

* Opfrissing van een vale teint (rokershuid, vermoeide huid, futloze, droge, ruwe huid)

* Huidverbetering en Anti-aging

* Littekens op gezicht en lichaam

* Vermindering cellulitis

* Lichaamsbehandelingen

* Voor en na behandeling voor inspuitingen

 

Microdermabrasie

Microdermabrasie BasicTijd ca. 60min €79,00
Microdermabrasie comfortTijd ca. 90min €89,00
Microdermabrasie DeluxeTijd ca. 105min €99,50